Designhörnan

Otto - The Marketing Automation System

I min roll som ledande webbutvecklare (lead developer) på företaget Sonician utformade och implementerade jag tillsammans med min utvecklarkollega ett webbaserat system, Otto, vars syfte är att stödja företag i bl.a. sin e-postmarknadsföring och lead-bearbetning. Detta är mitt största projekt hittills då jag haft möjligheten och privilegiet att få jobba med alla led i utvecklingsprocessen.

Paparadi's photo gallery

Paparadi's Photo gallery är fotografen och konstnären Nicolas Radis personliga fotogalleri på nätet där han lägger upp bilder från livliga stadsmiljöer till lugna skogar. Här utformade jag hemsidans layout och tog hand om mindre skriptrelaterade funktioner.

Traveldentist.se

Traveldentist.se var ett hemsideprojekt som jag tog mig an tillsammans med en vän under hösten 2008. Traveldentist anordnar förmånliga tandvårdsresor till Polen som ett svar till de höga vårdkostnaderna här i Sverige. De organiserar alltifrån flyg till hotellvistelse och klinikbesök för att underlätta för resenären. Vi hjälpte det nybildade företaget med design och publicering av företagshemsida, utformning av logotyp, visitkort och ett flygblad som distribuerades till ca 30 000 hushåll.